AnnonsFastbreak


IMG_4129 IMG_4163 IMG_4173 IMG_4181 IMG_4186
Halloj från min väldigt rosa/gula frukost. Är verkligen en erkänd juice-hatare men den här från Råsaft är så god att jag tycker att den är okej. Kan bara föreställa mig magin i munnen på något som faktiskt gillar juice.

Annons

Just nu sitter jag och stressäter frukost, så där att det sprätter youghurt i hela ansiktet och jag förmodligen kommer glömma att ställa in allt igen när jag ska rusa till bussen. Idag ska jag möta upp Harun på fler pressvisningar, och sedan springa över till Nicole för lite myspys. Hoppas ni får en mysig onsdag ni med!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/fashion-is-my-cardio/