AnnonsFabulous Fanny


Eftersom att det är lite throwback-tema över hela min blogg och dess ettårsfirande tänkte jag att man kan slänga tillbaka med en intervju också. Denna gjorde jag med Fanny Lyckman, för nästan exakt ett år sen! Jag intervjuade henne i samband med hennes kollektion hon släppte för Nelly, som var helt fantastisk.

Annons

Det är faktiskt tack vare Fanny (och alla andra i Imnext-teamet) som den här bloggen ens existerar, sist vi sågs (på CHIC-galan) pratade vi om att blogga och det var då jag bestämde mig för att det var det här jag ville göra! Älskar för övrigt bilden nedan. ”Fanny plz notice me im ur biggest fan”, ”not now I’m on my phone god damn it. Satt i soffan och väntade på Csilla, så kom hela ImNext gänget och satte sig där med mig, och så minglade vi hela kvällen!

bild-1

Fanny är inte bara en cool tjej med en inspirerande blogg, hon är också ihop med kanske världens härligaste kille (Newkid) vars musik jag lyssnat på sen jag var 12 år gammal, och sist men inte minst nu aktuell som designer för Nelly.com.

Jag passade såklart på att ställa tre frågor till snygga och trendiga Fanny Lyckman om hennes senaste höstkollektion.

fanny

Q: Hej Fanny! Var fick du din inspiration ifrån? 

A: Tumblr och min egen personliga stil i kombination med höstens trender.

Q: Hur känns det att ha släppt en egen kollektion för andra gången på Nelly.com?

A: Super roligt! Att designa är det bästa som finns!

Q: Om jag bara har råd med ett plagg ur din kollektion, vilket är det jag ska köpa?

A: Scubajackan. Den är unik ock står ut ur mängden.


scuba

Man måste ju hålla med Fanny om att detta är en enastående bra jacka.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/congratulations-to-us/