AnnonsExpected minimum but experienced maximum


IMG_9797 IMG_9793

Bilder stulna av Nicole.

Häromdagen var poppetossan Nickypicky och jag på event hos Mildh där de presenterade ett av deras märken Minimum, och wow!! Hade hört talas om dom innan, men kunde inte riktigt associera kläderna med märket.

Annons

Fick faktiskt lite av en chock när jag fick se sommarkollektionen, ville gå hem med ALLT. Oj vad ni jag ska bära massvis av detta i sommar. Hur gärna vill man inte ha ett skjort-set som ser ut som en fancy pyjamas?? ”Came straight outta bed but I’m still fancy af”.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/boxy/