Annons



DELICIOUS THINGS GO TO YOUR FACE AS WELL


IMG_6801 IMG_6790IMG_6808

Älskar namnen på dessa färger i conturpaletten från Viva La Diva. Har använt denna ända sedan min SOLIGA fantastiska bronzer (sooooom jag iofs fick från Nicole och Sallo för tre år sedan men smink håller alltid 3 gånger längre än när man egentligen borde ha slängt dom), gick sönder i min väska när jag var ute och klubbade. Har ni försökt tvätta en väska som har fylld av bronze-puder någon gång? Det är ett helvete. Ren och skär tur att jag packade ner denna baby också! Plus kolla hur snyggt det blir på:

Annons

DSC_0435

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!



ARKIV








Laddar http://demi.chic.se/let-me-photograph-you-in-this-light/