AnnonsCOLOR RICHE


IMG_6889 IMG_6900 IMG_6937

L’oreal släppte för ett tag sedan en ögonskuggepalett med rosa, lila och brunaktiga toner och jag gick lock på den pga den hade alla färger jag vill ha på en ögonskuggepalett. Den passar verkligen fest, vardag och allt däremellan.

Annons

Därför blev jag överlycklig när det kom en palett med läppfärger i samma nyanser. Hur grymt!? Nicole använde den som ögonskugga när vi var på ett event för några veckor sedan och det var hur snyggt som helst, så båda kanske kan användas som ögon och läppsmink.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/color-me-blue-and-orange/