AnnonsBRÅVALLA 2014


br,jpgbbbbbnrIMG_0548 IMG_0524 IMG_0544 brrrr  IMG_0555 IMG_0616IMG_0564 IMG_0610

 

Sådär. Nu är jag helt okej mycket människa igen efter dessa fem fantastiska dagar på Bråvalla. Jag har haft en helt fantastisk helg! Den bästa skulle jag nog säga! Det var konserter efter konserter, härliga människor vilket håll man än såg åt, god mat (kall ravioli är dock undantaget, det var katastrofalt äckligt men samtidigt underbart gott pga tältlivet gör en hungrig på allt), kärlek och ännu mer kärlek.

Annons

Ovan bjuder jag på både mobilbilder och bilder jag tagit med kameran. Dessvärre var det så dåligt väder att det knappt gick att fota de två första dagarna… Men en summering där bilder inte behövs är: burkmat, att inte skilja sena nätter från tidiga mornar och konstant lycka.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/home-at-last/