AnnonsBE CORE!


_X3A9685 _X3A9666 _X3A9684

Ok varför ser jag ut som när man var liten och skulle imitera askungen när hon skrubbade golvet och tyckte man var fett söt på andra bilden? :- )

Häromdagen provade jag och Nicole några pass på Be Core som ligger precis vid vår skola.

Annons

Dom kör massa nya träningstekniker, och med tanke på att jag tyckte att det var kul trots att det var på morgonen och att det var fysisk ansträngning, PÅ MORGONEN, (sa jag att det var på morgonen) säger detta en hel del om hur roligt del var. Roligast var barre klassen, vilket är typ… hetsig balett. Inte för att balett är lugnt men vi squattade till Britney Spears med bollar mellan benen vilket man kanske inte vanligtvis gör på balett<jag har ingen aning om vad jag pratar om.

Super comfy tights-Cubus, bra-Victoria’s Secret

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/fried-banana-squares/