AnnonsBali and futureplans


balibild 4bali4bild

Det här med framtiden hörni. Skitläskigt. Jag har helt ärligt ingen aning om vad jag vill göra. Just nu skulle jag nog vilja boka en enkelbiljett till Bali med Thea som delar mina tropiska drömmar, lära mig att surfa, spela ukulele, dansa poledance och designa underkläder. Dricka massa färgglada drinkar och få munsår av all ananas (hur kan en frukt vara så frätande förstår inte).

Annons

Jag känner väldigt många som har planer på att åka iväg ett år efter gymnasiet och bara upptäcka, se allt och sen komma hem och plugga igen, vilket jag också ville i början men sedan insåg jag att jag fick panik på tanken av att åka iväg någonstans och bara vara borta ETT ÅR. Jag vill att hela mitt liv ska bestå av att resa, upptäcka saker och jobba med något med inte behöver ta semester från. Innan jag har levt färdigt mina futtiga år här på jorden ska jag ha bott på Bali (fråga inte varför jag hakat upp mig så hårt på Bali, har ingen aning kanske följer för många yogabrudar på instagram och läst Angelica Blicks blogg för mycket). Det lovar jag.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/ukulele-jammin/