AnnonsBALANCE YOUR RUNNING


DSC_0647 DSC_0645 CUBSDSC_0654DSC_0620 DSC_0629

Ibland regnar det här och är lite molnigt så då passar jag på att jogga lite! SAJK omg den gången jag tränade på semestern :- ) Kudos till er som pallar!! Anstränga er fysiskt över huvud taget dvs!

Älskar denna outfit dock, ser så jävla stark ut PLUS att dom här skorna är bland det skönaste i livet. Ni vet när man sitter i en skoaffär och man får prova lyxiga sulor för att man klagar på storleken på skorna och man tittar på butiksbiträdet som om hen vore Aladdin och har visat en en helt ny värld? Jag vet vad ni tänker, ”say no more Demi, say no more.”.

Annons

Shorts-Cubus, shoes-New Balance, top-Nike

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/shrimpilimpi/