AnnonsAutumn brought me here


Skärmavbild 2015-03-20 kl. 19.55.53Skärmavbild 2015-03-20 kl. 19.37.54Skärmavbild 2015-03-20 kl. 19.56.00

Hej kompisar. Förlåt. Jag ber verkligen om ursäkt. Men idag har varit hemskt. Kan inte riktigt ta hand om mig själv just nu (det faktum att Csilla ska tre trappor ner till grannen och sa ”ring om du vill ha en påse popcorn poppade” kanske är bevis på hur jävla mosig jag är). Men, härifrån blir det bara bättre, det vet jag! Tack för era fina stöttande ord och peppande tips. 80-tals filmer, fuck yeah!! Har redan inlett mitt marathon med ”Can’t buy me love” och ”Weird science”. Tittar även på dubbade twilight scener och skrattar röven av mig.

Annons

Och det är inga pojkproblem med Karl, haha! Kom på för några dagar sen att jag fortfarande är helt tokigt nykär i honom som jag var i somras, och i höstas, och vintras. Han är allt annat än problem för mig. Tack, och förlåt än en gång. Ska försöka fixa ihop något roligt. Typ gå utanför dörren och ta outfitbilder. Eller bara gå utanför dörren över huvudtaget. Kram kram kram puss puss puss på er allihop.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM DEMI

Demi Vincefi är 17 år och har en oklanderlig känsla för trender då hon tillbringat större delen av sin uppväxt i CHICS korridorer med sin stylistfaster Csilla.
 Demi ser inte studentbudgeten som ett hinder utan snarare som en utmaning till att vara kreativ både stil- och trendmässigt. I bloggen följer vi hennes vardag med kompishäng, medryckande pysseltips, stylingknep och inspirerande outfits med en blandning av lyx och budget. Demi har bloggat sedan oktober 2013 och har redan hunnit bli mångas favorit teen. Välkommen till bloggen!ARKIV
Laddar http://demi.chic.se/dreamin-bout-those-days/